Ajuntament de Sant Joan de Moro

Noticia destacada

  DES DE LA DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ S'HA ENGEGAT LA CAMPANYA "REPOBLEM" AMB UN VEHICLE ITINERANT, AMB L'OBJECTIU DE DIVULGAR I MANTENIR VIUS ELS NOSTRES POBLES, HISTÒRIA I TRADICIONS. DIJOUS QUE VE 17 D'AGOST D'11-13H, EN LA PLAÇA DE L'AJUNTAMENT TINDRAN LLOC DIFERENTS TALLERS DE PINTURA I ARGILA PER A TOTS ELS XIQUETS DEL MUNICIPI.
  Tots els divendres d'agost es projectaran pel·lícules en l'Av. Pais Valencià junt a l'Edifici Polifuncional a les 22:30 h.
  Pots descarregar-te el full d'inscripció per a la VIII Mostra Tradicional que es celebrarà els dies 30 de setembre i 1 d'octubre.
  DES DE L'AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE MORÓ ES POSARÀ A DISPOSICIÓ DE TOTES AQUELLES PERSONES INTERESSADES UN AUTOBÚS PER A DESPLAÇAR-SE DISSABTE QUE VE 5 D'AGOST A LES FESTES DE "LES USERES". INFORMACIÓ, INSCRIPCIONS I PAGAMENT EN L'AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE MORÓ.
  TOTS AQUELLS VEÏNS QUE ES VEGEN AFECTATS EN LA RECEPCIÓ DEL SENYAL DE TELEVISIÓ A causa del DESPLEGUE 4G EN LA BANDA DE 800 MHZ, PODEN POSAR-SE EN CONTACTE AMB "LLEGA800" PER A GESTIONAR L'ADAPTACIÓ DE L'ANTENA. Contacte per a para incidències o informació relacionada amb 4G: e-mail: ayuda@llega800.es Telèfon: 900 833 999
  Si encara no tens el teu embut per a reciclar l'oli d'ús domèstic pansa per les oficines de l'Ajuntament i aconsegueix un. No aboques l'oli usat en l'aigüera, 1 litre d'oli usat contamina 1.000 litres d'aigua. Per a reciclar l'oli has d'usar botelles o envasos de plàstic d'1 litre i dipositar-les en els punts habilitats per a açò. Els trobaràs en el plànol adjunt.
  El Club Running Moró organitza el dissabte 5 d'agost una ruta de dificultat mitjana-alta de 14 km. L'eixida será des de la plaça de l'esglèsia de Sant Joan de Moró a les 20:30 h. Cal portar el sopar.
  BASES GENERALS DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA CONCESSIÓ DE DUES BEQUES D'ESTUDI SUBVENCIONADES PER L'EXCMA. DIPUTACIÓ PROVINCIAL DE CASTELLÓ I L'AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE MORÓ EN EL MARC DEL PLA CASTELLÓ 135.

Noticias

  DE LA MATEIXA MANERA, TAMBÉ ES CONVOQUEN 2 BEQUES DE FORMACIÓ PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT, PER A PEONS DE JARDINERIA-PISCINA, DURANT ELS MESOS DE JULIOL I AGOST. ELS INTERESSATS PODEN PRESENTAR SOL·LICITUDS DES DEL 20 Al 29 DE JUNY DEL PRESENT. MÉS INFORMACIÓ EN LA WEB DE L'AJUNTAMENT www.santjoandemoro.es
  Dissabte que ve dia 22 de juliol, a les 20:00h. en l'exterior del "Edifici Polifuncional" tindrà lloc l'INTERCANVI DE BANDES JUVENILS, amb la participació de la "BANDA JUVENIL DE LA UNIÓ MUSICAL LIRA BORRIOLENCA" i la "BANDA JUVENIL DE L´A.C. AMICS DE LA MÚSICA DE SANT JOAN DE MORÓ
  DISSABTE QUE VE 15 DE JULIOL, A les 17H., EN LA PLAÇA DE L'AJUNTAMENT I CARRERS ADJACENTS, EL C. C. SENGLARS ORGANITZA EL " V TROFEU ESCOLES DE CICLISME SENGLARS- AJUNTAMENT SANT JOAN DE MORÓ". LA PROVA LA REALITZARAN LES CATEGORIES DE PROMESES, PRINCIPIANTS, ALEVINS I INFANTILS DE TOTA LA PROVINCIA. LA REUNIÓ CONSTARÀ DE DUES PROVES, GYNKHANA I CARRERA EN LÍINEA. PREGUEM A TOTS ELS VEÏNS QUE RESIDISQUEN PELS CARRERS PER ON DISCORRERÀ LA PROVA, RESPECTEN ELS HORARIS DE TALL DE CALLES DEL COM SERAN DEGUDAMENT INFORMATS.
  Aquest diumenge 9 de juliol tindrà lloc una ruta de 13 km i de dificultat mitjana aa Pou Negre de Fuentes de Ayodar. L'eixida serà a les 7:00 h des de la plaça de l'església de Sant Joan de Moró. No oblides l'esmorzar.
  L'Ajuntament de Sant Joan de Moró engega, un any més, el "Bus nocturn" perquè els joves puguen gaudir, amb total seguretat, de les festes de Montalba i de Pla de l'Arc.
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal